Tècnic/a de manteniment mecànic en industria

Picda Alfarrasí

Inscripcions tancades

Busquem una persona per a lloc de treball de manteniment mecànic en els centre de l'Olleria i Alfarrasí per a realitzar les funcions de manteniment correctiu, preventiu; valorant la realització de mecanitzats, en general.

Descripció

Pionera als anys 60 en fabricació de bosses de plàstic, als 70 de la impressió en flexografia i fabricació de bosses de samarreta, als 80 amb l'adquisició de la primera premsa de tambor central per a quadriromia assolint gran prestigi nacional, ja durant els 90 introduint la tecnologia multicapa i apostant per la internacionalització de la companyia, a primers del present segle amb la utilització de materials reciclats en els nostres productes, és en l'actualitat un referent europeu d'economia circular i gestió moderna i responsable, sent la nostra convicció per al present avançar cap a la indústria 4.0

Des dels nostres inicis ens hem especialitzat en una àmplia varietat de bosses de plàstic i film per a envasament automàtic, diversificant en els últims temps el nostre dossier de producte amb la introducció de la fabricació de bosses de paper.

La contínua inversió en maquinària d'última generació, tecnologia i instal·lacions, juntament amb un equip humà altament qualificat i el ferm convenciment en un desenvolupament mediambiental responsable, fan de PICDA una aposta segura en la seva elecció com a fabricant.

La passió i flexibilitat per adaptar-nos a cada client són els nostres valors i fortalesa com a empresa.


S'ofereix

Salari a convenir sempre en consonància amb el nostre conveni d'aplicació: Conveni per a les indústries de transformació plàstiques de València. 

Fisioterapeuta gratuït els dimarts i dijous en la infermeria de les nostres instal·lacions amb cita prèvia fora de la jornada de treball. 

L'empresa es regeix pel Conveni Col·lectiu per a les indústries de matèries plàstiques de la província de València. 

Requisits

Imprescindible: vehicle propi per arribar fins al centre de treball a Alfarrasí. És molt important valorar el centre de treball.

Coneixement acreditat d'ús de torn fresador.

Experiència professional en empreses o tallers dins del departament de manteniment o en la prestació de serveis a la indústria.

Estudis mínims: Formació Professional Grau Mitjà - Manteniment i Serveis a la Producció i/o similars.

Coneixements necessaris: Mecanització; hidràulica; Mecànica

Capacitat de treball i d'organització per desenvolupar-se de manera autònoma.

Aptitud per a l'adquisició de nous coneixements

Serietat i professionalitat