Enginyer/a de navegació aèria

Exceltic Madrid

Inscripcions tancades

Vols formar part de l'experiència Exceltic, una empresa amb estratègia centrada en les persones? Tens inquietud per conèixer una varietat d'àrees en l'àmbit de les enginyeries?

Aquesta és la teva oportunitat!

Estem en recerca activa d'un/a Enginyer/a de Projectes de Navegació Aèria amb almenys 2 anys d'experiència en una posició similar, formaràs part d'un projecte reptador on tindràs l'oportunitat de desenvolupar la teva carrera professional.





Descripció

Som una empresa de serveis d'enginyeria i consultoria tecnològica. Desenvolupem la nostra activitat en diferents sectors (Ferroviari, Aeronàutic, Espai, Defensa, Energia, Automoció, Indústria, Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions). També proporcionem serveis d'auditoria tècnica i formació especialitzada.

A dia d'avui comptem amb una sòlida cartera de clients multinacionals en els diferents sectors i una de les ofertes més completes del mercat. A la família Exceltic som més de 500 membres i comptem amb oficines a Madrid, Barcelona i Bilbao i amb projectes als cinc continents.

Únete al nostre equip!














Funcions

Suport tècnic especialitzat per a tasques de manteniment preventiu i correctiu als equips que conformen el Sistema de Navegació Aèria.

Elaboració d'impresos de registre i manuals d'explotació dels sistemes previstos a instal.lar per a la prestació dels serveis de comunicacions, navegació, vigilància i ATM.

Optimització de la documentació actualment existent.

Migració de determinats processos d'explotació tècnica d'entorn on premise a entorn cloud.

Automatització de tasques.

Aplicació de Big Data i Machine Learning per al manteniment predictiu.

S'ofereix

Teletreball (hibrid).

 Posició estable.

Contracte indefinit.

Pla de retribució flexible (assegurança mèdica, tiquet transport, restaurant i guarderia).

Pla de formació.

Horari flexible


Requisits

Titulació de Grau en Enginyeria aeroespacial, de telecomunicacions, electrònic, o equivalents.

Experiència d'almenys 2 anys en l'àmbit de la navegació aèria, així com en el desenvolupament de normativa tècnica de manteniment de sistemes CNS / ATM.

Experiència en el desenvolupament e implantació de projectes en entorn Cloud.

Es valorarà experiència demostrable d'almenys un any en el desenvolupament de reports de Business Inteligence i en Automatització de processos.

Persona proactiva, organitzada i empàtica; acostumada a treballar en equip.

Bones dots comunicatives.